1937-38
1936-37
1935-36
1934-35
1933-34 Hoofdtoernooi, Eindstand: 1 Ajax wist met groot verschil de Eerste Klasse West I competitie te winnen. In de tweede ronde ging er nog wel een wedstrijd verloren, maar daarna won Ajax alles tot de laatste ronde, toen het kampioenschap allang binnen is, en verloor toen nog een keer. Ajax eindigde met 10 punten voorsprong op VSV en 11 op Feyenoord, die dit seizoen voor de verandering eens in dezelfde Eerste Klasse West speelden als Ajax. In de kampioens competitie was het echter ongekend spannend. Ajax, KFC en Willem II eindigden samen op de eerste plaats. Ajax had wel een beter doelsaldo, maar de reglementen wezen uit dat dit niet doorslaggegevend zou zijn voor het landskampioenschap, er moesten dus beslissingswedstrijden gespeeld worden. Ajax en KFC wisten eerst beide van Willem II te winnen en in de laatste wedstrijd kwam KFC eerst op een 2-0 voorsprong. Vroeg in de tweede helft kwam Ajax op 2-1, maar het duurde tot de laatste minuten voordat Ajax de gelijkmaker kon maken. Omdat Ajax ruimer van Willem II had gewonnen dan KFC, en omdat in deze beslissingscompetitie het doelsaldo wel doorslaggevend was, trok Ajax uiteindelijk aan het langste eind.