Gele kaart Sheraldo Becker 87

Video

Nieuws

Kale als enige bij Scheveningen - Ajax: 'Doet gewoon pijn aan je ogen'

Supporter Kale bezocht gisteravond de wedstrijd tussen Ajax en SVV Scheveningen in Den Haag. Hoewel Ajax met 1-5 won, was Kale allerminst tevreden.

Ajax verslaat SVV Scheveningen met een hattrick van Dolberg

Met maar liefst drie doelpunten van Kasper Dolberg versloeg Ajax in Den Haag de amateurs van SVV Scheveningen met een ruime 1-5. In een stadion zonder Ajax-supporters plaatste de club zich daarmee voor de volgende ronde in de KNVB Beker.

Kale en Kokkie zijn boos: 'Younes, zet jezelf op Marktplaats!'

Ajax leek met drie zeges op rij, even alles op de rails te hebben. Maar gisteren werden er net weer zo makkelijk weer verloren in Den Haag. Het regende kansen, maar verder dan 1-1 kwam Ajax niet. En dus is er genoeg te klagen voor de Ajax-fans. Onze eigen Kale en Kokkie kunnen dan natuurlijk niet achter blijven.

Terugval na rust bezorgt Ajax duur puntverlies

Met de topper PSV - Feyenoord op de rol hoopte Ajax in de vijfde speelronde goede zaken te doen. Een belangrijke voorwaarde was echter dat de Ajacieden zelf de winst zouden opeisen op bezoek bij ADO Den Haag. Dat lukte niet, ondanks een uitstekend eerste bedrijf. Ajax viel na rust ver terug en moest dat bekopen met de gelijkmaker: 1-1.

Ajax lijdt puntenverlies in Den Haag

Ajax heeft vandaag twee punten in Den Haag laten liggen, door gelijk te spelen tegen ADO. De Amsterdammers kwamen in de eerste helft nog op een voorsprong, maar verspeelde deze door een slechte tweede helft te spelen. De eindstand: 1-1.

Veltman: 'ADO kreeg één tachtig procent kans en die ging er in'

Joël Veltman is alles behalve gelukkig met de uitslag tegen ADO Den Haag. Ajax verspeelde vandaag een 1-0 voorsprong door een slechte tweede helft. 'We maakten onze kansen niet af.'

Ajax-spits Klaas Jan Huntelaar houdt Dolberg buiten de basis

Ajax-spits Klaas Jan Huntelaar krijgt voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag de voorkeur boven eerste spits Kasper Dolberg.

Kluivert niet onder de indruk van Kishna en ADO: 'We gaan hun opeten'

Ajax speelt binnen vier dagen twee keer in Den Haag, eerst wacht zondag de competitiewedstrijd tegen ADO en woensdag moet Ajax voor de beker op tegen de amateurs van Scheveningen. Vandaag was de laatste training voor het weekje Den Haag. Een 'uitje' waar Justin Kluivert bijzonder veel zin in heeft.

Demonstratie boze Ajax-supporters van de baan

De demonstratie van boze Ajaxfans die voor zondag gepland stond in Den Haag, gaat niet door. De reden daarvoor is dat er serieuze gesprekken komen over de aanwezigheid van uitsupporters bij wedstrijden in Den Haag.

Supporters van Ajax mogen zondag demonstreren in Den Haag

Boze Ajax-fans mogen zondag demonstreren in Den Haag. Dat heeft burgemeester Krikke laten weten. Ze zijn alleen niet welkom op het Spuiplein omdat daar al een evenement is. Wel mogen ze naar de Koekamp, vlak bij het Malieveld.

Bekerduel onveranderlijk in stadion ADO Den Haag, zonder Ajax-supporters

Het bekerduel tussen Ajax en SVV Scheveningen zal onveranderlijk op 20 september worden uitgevochten in het stadion van ADO Den Haag, dat laat de KNVB weten. Ajax-supporters zullen zich er dus bij moeten neerleggen dat ze niet bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn.