Doelpunt Nick Viergever, assist: Matthijs de Ligt, uit vrije trap (indirect) 40
83 Doelpunt Labyad, uit aanval

Video

Nieuws

'We wilden toch de 34e titel voor Appie, laat dan eens strijd zien!'

Het was de misstap waarvan iedereen wist dat die zou komen. Ajax tuinde er gisteren in de eigen Arena tegen FC Utrecht weer in en verloor met 1-2. Het is tijd voor actie, briesen Kale en Kokkie.

Titel ver uit zicht voor Ajax na nieuw debacle voor eigen publiek

De titel raakt steeds verder uit het zicht voor Ajax. De achterstand op PSV groeit na een nieuwe thuisnederlaag tegen FC Utrecht naar mogelijk acht punten. En het is pas november.

Thuisnederlaag tegen Utrecht hard gelag voor Ajax

Ajax is zondag tegen een dure nederlaag aangelopen. In de Amsterdam ArenA werd met 1-2 verloren van FC Utrecht. Zakaria Labyad was met 2 goals van grote waarde voor de bezoekers. Tussen de bedrijven door zorgde Nick Viergever voor de gelijkmaker, maar die treffer bleek uiteindelijk niets waard.

Titel ver uit het zicht voor Ajax na nieuw debacle voor eigen publiek

Duif steelt de show tijdens Ajax - FC Utrecht

Het vertoonde spel van Ajax in de eerste helft tegen FC Utrecht was niet bepaald oogstrelend en dus greep een duif zijn kans om de show te stelen.

De Jong en Dolberg vanmiddag in de basis tegen FC Utrecht

Siem de Jong zal vanmiddag de plek van Donny van de Beek innemen in het duel tegen FC Utrecht, dat meldt De Telegraaf.

Ajax stookt vuurtje op: 'Welke Braziliaan scoorde al eens tegen FC Utrecht?'

Ajax heeft FC Utrecht nog eens herinnerd aan het omstreden doelpunt van Wamberto in de bekerfinale van 2002. De kleine Braziliaan scoorde in blessuretijd vanuit buitenspelpositie de gelijkmaker. Ajax won vervolgens na verlenging.

Ook Huntelaar ziet strijd om spitspositie: 'Eerste spits van Ajax wisselt per wedstrijd'

Komende zondag neemt Ajax het in de eigen Arena op tegen FC Utrecht. Een van dé vragen die veel Ajax-fans zich de komende dagen zullen stellen is: wie moet er in de spits?